Warning: Creating default object from empty value in /www/htdocs/w00ea4b7/noblego.be/wp-content/themes/reportage/functions/admin-hooks.php on line 165

Vindt ultieme ontspanning met W.O. Larsen pijptabak

W.O. Larsen selected blend No.50 PijptabakHet roken van een pijp doet u niet eventjes tussendoor. U moet er de tijd voor nemen om er met volle teugen van te kunnen genieten. Op deze manier kunnen de smaken en aroma’s die vrij komen bij het roken pas echt tot hun recht komen. Het roken van een pijp kan dus gezien worden als een ritueel, dat al begint bij het aansteken. Dit ritueel zorgt voor de ultieme ontspanning. W.O. Larsen begrijpt dit, met haar hoge kwaliteit pijpen en tabak, maar al te goed.

De hoogste kwaliteit uit Denemarken

Ruim 150 jaar geleden werd de eerste W.O. Larsen pijptabak geproduceerd in Kopenhagen, waar het bedrijf vandaag de dag nog steeds gevestigd is. Nadat het bedrijf begon als sigarenwinkel, daar breidde het onder leiding van pijpenmaker Willem Ockenholt Larsen haar assortiment al snel uit met pijpen en tabak. De pijpen worden helaas niet meer geproduceerd, maar de kwaliteit van de W.O. Larsen pijptabak heeft op geen enkel vlak ingeboet. De pijptabak wordt nog steeds op dezelfde ambachtelijke wijze geproduceerd. Bovendien zijn ook de recepten niet veranderd, waardoor de kwaliteit altijd gegarandeerd kan worden. Het handelsmerk van de W.O. Larsen tabak is het kroontje op de verpakking. Deze doet herinneren aan de tijd dat het bedrijf hofleverancier was, zo rond 1913.

Het uitstekende W.O. Larsen Tabaks assortiment: voor de echte liefhebber

W.O. Larsen Indigo PijptabakW.O. Larsen selected blend No.50
Op Noblego.be is een mooi assortiment aan W.O. Larsen pijptabak te vinden, waar de liefhebbers hun lippen bij af kunnen likken. Zo is er bijvoorbeeld de W.O. Larsen Indigo tabak, een heerlijk mengsel van golden Virginia, Black Cavendish en Burley. Dit zachte mengsel biedt een smaaksensatie van honing, vanille en pruimen. Alleen de kamergeur is al een traktatie! Ben je meer van zoete en fruitige smaken? Probeer dan eens de W.O. Larsen Masters Blend. Nog een aanrader is de Select Blend No. 50. Deze milde tabak biedt een opvallende smaaksensatie door de toevoeging van een mix van honing en esdoorn, die ergens doen denken aan caramel. Samen met de tabaksmix van Burley, Black Cavendish en Virginia vormt dit mengsel een puur genot die volledig in balans is.