Warning: Creating default object from empty value in /www/htdocs/w00ea4b7/noblego.be/wp-content/themes/reportage/functions/admin-hooks.php on line 165

De onomstreden pijpen en tabak van Stanwell

Stanwell Cherry PijptabakAls liefhebbers spreken over een pijp die altijd consistent is, een prachtig en creatief ontwerp bezit en de meeste waar geeft voor uw geld, dan spreekt men over de pijpen van Stanwell. Volgens velen maakt Stanwell de beste fabrieksgeproduceerde pijp in de wereld. Echter is dit niet het enige waar het merk in uitblinkt. Ook de kwaliteit van de Stanwell pijptabak is erg hoog en wordt daarom door velen omarmd. De verschillende speciale smaaktinten die het aan zijn tabak toevoegd maken Stanwell tabak tot een uniek begrip in de tabakswereld.

De smaaktinten van Stanwell pijptabak

Stanwell MelangAl sinds 1961 maakt Stanwell naam als producent van verfijnde en aromatische tabaksproducten. Sinds 2008 doet het merk dit onder de hoede van de Danish Scandinavian Tobacco Group. Maar liefst 9500 werknemers zijn continu bezig om de liefhebbers van de hoge kwaliteit tabak te voorzien. Dit doen ze onder andere door te experimenteren met verschillende smaken en aromatisering. Dit proces noemt men ook wel ‘’flavoring’’. Hierdoor zijn bevatten de meeste Stanwell tabaksproducten fijne toegevoegde smaak van vanille, whiskey, liqueurs en fruitextracten.

Een duidelijk profiel

Het assortiment aan Stanwell pijptabak bestaat uit een reeks ‘Ready rubbed’, ‘Loose cut’ en een mix van beiden. Voor alle soorten worden donkere en zwarte Cavendish tabak als basis gebruikt, die vervolgens worden vermengd met diverse soorten Burley en Virginia tabak. Vervolgens worden de voor Stanwell typerende smaaktoevoegingen gedaan. Zo is de Stanwell Melange gemengd met vanille- en abrikozenaroma’s en is de Stanwell Classic tabak op smaak gebracht met pruimen. Daarnaast zijn er mengsels beschikbaar met kers, appel en honing & caramel. Allen zijn uiteraard verkrijgbaar op Noblego.be.

Milde mengsels

Poul Stanwell JubileeAlhoewel alle soorten Stanwell pijptabak relatief licht en mild zijn, onderscheiden ze zich in de genoemde smaaktoevoegingen en de daaruit voorkomende smaakintensiteit. Niet-rokers in uw nabijheid zullen daardoor weinig last hebben van uw rook, aangezien de kamergeur vaak wordt omschreven als zoet en aangenaam. De zoete varianten zijn daarom zeer populair, met name bij de jonge en beginnende pijpliefhebbers.