Warning: Creating default object from empty value in /www/htdocs/w00ea4b7/noblego.be/wp-content/themes/reportage/functions/admin-hooks.php on line 165

Pijptabak van Samuel Gawith

samuel gawith virginia pijptabak

Het merk Samuel Gawith klinkt bij de meeste tabak liefhebbers bekend in de oren. Samuel Gawith is een bijzondere tabakssoort omdat deze is ontstaan door de rivier Mint. Het begon allemaal in de achttiende eeuw, de productie van Samuel Gawith snuif- en pijptabak is namelijk begonnen in het jaar 1792 in Noord-West Engeland. Daarvoor werden er veel tweedehandse machines gekocht die naar deze plaats vervoerd werden om te kunnen starten met de productie van tabak. Sommige machines van vroeger bestaan nog steeds en zelfs de molen wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt. Deze wordt dan ook beschouwd als het oudste industrieel erfgoed van heel Engeland. De tabak werd gevonden in de dichtbij gelegen haven Whitehaven. Samuel Gawith was zo succesvol dat hij zelfs in 1864 verkozen werd tot burgemeester van Kendal. Deze tabakssoort wordt nog steeds op een traditionele wijze gemaakt en gekenmerkt door de luchtige kwaliteit. De toegevoegde smaakmakers zijn 100% natuurlijk en zelfs goedgekeurd.

De smaak van pijptabak

De smaken van Samuel Gawith pijptabak kunnen erg van elkaar variëren. De Virginia is bijvoorbeeld een mengeling van diverse soorten Virginia. Deze wordt eerst koud geperst, vervolgens gestoomd en daarna warm geperst. Hierdoor komt extra suiker vrij en is de tabak halfzwaar net als de meeste varianten van Samuel Gawith pijptabak.

Uitgebreid assortiment op Noblego.be

Op Noblego.be is een uitgebreid assortiment te vinden van Samuel Gawith pijptabak. De verschillende soorten Samuel Gawith pijptabak die online worden aangeboden door Noblego zijn:
samuel gawith virginia pijptabak leavesamuel gawith virginia tabak

  • Burley
  • Black Cavendish
  • Golden Virginia
  • Kentucky
  • Latakia
  • Orient
  • Perique
  • Turkish
  • Virginia

 

Voor uw favoriete Samuel Gawith pijptabak bent u bij Noblego.be aan het goede adres. Het selecteren en vervolgens bestellen van de pijptabak gaat hier makkelijk en snel. Op de website van Noblego kunt u makkelijk u voorkeuren filteren zodat u simpel de sterkte, rookduur en smaak aangeven kunt. Op deze wijze komt de Samuel Gawith pijptabak tevoorschijn die het beste bij uw wensen past. Vervolgens kunt u uw favoriete pijptabak kiezen en in het winelmandje plaatsen. Nadat u uw gegevens ingevuld hebt, krijgt u de tabak eenvoudig en snel thuisgestuurd.