Warning: Creating default object from empty value in /www/htdocs/w00ea4b7/noblego.be/wp-content/themes/reportage/functions/admin-hooks.php on line 165

Mac Baren pijptabak – een familie traditie

mac-baren-mixture-scottish-blendDe pijptabak van Mac Baren is opgebouwd vanuit een rijke familie traditie. De Deen Harald Halberg begon het merk in 1887 onder de naam Harald Halberg Tabaks & Cigarfabrik. Halberg had, voor die tijd, toen de term marketing nog niet eens bestond, een baanbrekend idee: het op de markt brengen van verschillende tabaksmengsels voor verschillende doelgroepen. Hiertoe werd hij geïnspireerd na een bezoekje aan de Verenigde Staten. Zodoende bracht hij twee tabaksmengels op de markt: een op grotere schaal geproduceerde en daarom goedkoper mengsel en een exclusiever mengsel die op kleinere schaal werd geproduceerd. Dit heeft ertoe geleid dat Mac Baren nu tot de meest vooraanstaande merken in de wereldwijde tabaksindustrie behoort, zowel in kwaliteit als in grootte. De Mac Baren pijptabak wordt wereldwijd naar meer dan 70 landen geëxporteerd vanuit Denemarken.

De diversiteit van de Mac Baren pijptabak

mac_baren_burley_london_blendDe verschillende soorten Mac Baren pijptabak kent een grote diversiteit aan smaak. Zo bevat de populaire Scottish Blend een mengsel van Virginia en Burley tabak en is deze op verder op smaak gebracht met Cavendish. Speciaal voor de beginners en de gelegenheidsrokers heeft Mac Baren een mildere mix van deze klassieker op de markt gebracht. De smaak van deze Modern Mix is trouw aan de klassieke mix, maar bevat meer milde Cavendish tabak. Het resultaat is een volle tabaksmix met een mild-zoet aroma. Ook de Mac Baren Burley London heeft een unieke smaakmix. Dit mengsel bestaande uit Virginia en Burley tabak wordt verrijkt met chocola! Dé Mac Baren tabak voor het zoete genot!

Mac Baren pijptabak op Noblego.be

mac-baren-mixture-scottish-blend without wrappingVoor al uw favoriete Mac Baren pijptabak kunt u terecht op Noblego.be. Het selecteren en bestellen van uw tabak gaat hier zeer gemakkelijk en snel. Links filtert u de pijpstabak o.a. op sterkte, type en prijs. Vervolgens kiest u de tabak die het beste bij uw voorkeuren past en plaatst het in het winkelmandje. Na uw gegevens ingevuld te hebben krijgt u de tabak eenvoudig thuisgestuurd. U hoeft dus niet meer de door uit voor uw favorite Mac Baren pijptabak.