Warning: Creating default object from empty value in /www/htdocs/w00ea4b7/noblego.be/wp-content/themes/reportage/functions/admin-hooks.php on line 165

Guantanamera sigaren

Swingende Guantanamera Sigaren

Guantanamera CompayWanneer u de naam Guantanamera sigaren hoort doet dat waarschijnlijk wel een muzikaal belletje rinkelen. De merknaam is namelijk afgeleid van het wereldberoemde Cubaanse lied Guajira Guantanamera van Joseíto Fernández. In het lied, dat geschreven werd in 1929, zingt Fernández over zijn verdriet nadat zijn grote liefde hem heeft verlaten. U hoeft echter niet bang te zijn dat dit gebeurd met het sigaarmerk; de Guantanamera sigaren zijn namelijk een blijvertje.

Guantanamera sigaren worden geproduceerd namens Habanos S.A., een tak van de nationale Cubaanse tabaksorganisatie Cubatabaco. Letterlijk vertaald betekent Habanos ‘’iets dat uit Havana komt’’. En dat is precies waar de Guantanamera sigaren geproduceerd worden. De tabak van het merk wordt helemaal uit het oosten van het eiland gehaald. Om precies te zijn uit de Vuelta Arriba, een van de beste en vruchtbaarste tabaklanderijen van Cuba. Tevens is dit het grootste tabaksgebied alhier, waardoor er vele verschillende soorten tabak verbouwd kunnen worden.

Guantanamera CristalesVanuit Dortmund maakte Habanos in 2002 de Guantanamera sigaren beschikbaar voor de internationale markt. Dat heeft het mogelijk gemaakt dat er op dit moment wereldwijd genoten kan worden van de sigaren. De Guntanamera sigaar wordt door kenners omschreven als mild en is tegelijkertijd toch ook vol van smaak, waardoor hij uitstekend geschikt is voor sigaarliefhebbers die pas net komen kijken. Bovendien zijn de sigaren scherp geprijsd door de efficiente machinale productiewijze die het sigaarmerk hanteerd. Overigens zijn alle Guantanamera sigaren shortfillers. Dit houdt in dat bij de vervaardiging van de sigaren fijngesneden tabak gebruikt wordt.

Guantanamera sigaren op Noblego.be

Guantanamera Cristales tinIn de webshop van Noblego.be vindt u het beste aanbod aan scherpgeprijsde Guantanamera sigaren. Neem bijvoorbeeld de Cristales. Met een lengte van 15 cm zijn dit de langste sigaren die het merk produceert. Vol van smaak, met de typische aardse en fruitige aroma’s die we van Cubaanse sigaren gewend zijn. Ook vindt u bij ons de Guantanamera Mini, voor het vlugge genot van de fijnproever. Deze cigarillo’s worden geleverd in een blik van 20 stuks. De rooktijd van de kleine sigaartjes bedraagt ongeveer 20 minuten. Ideaal voor na het diner of tijdens een korte pauze. Neemt u liever iets meer tijd voor het roken van uw sigaar? Kies dan voor de Compay. Met een lengte van 123 mm kunt u al gauw 45 minuten genieten van deze aromatische sigaar.