Warning: Creating default object from empty value in /www/htdocs/w00ea4b7/noblego.be/wp-content/themes/reportage/functions/admin-hooks.php on line 165

Davidoff sigaren

Davidoff – exclusieve sigaren

Davidoff sigarenRuim honderd jaar geleden werd er in Genève een tabakswinkel geopend door Henri Davidoff. Vanaf dat moment werd er een begin gemaakt aan de familiegeschiedenis van Davidoff. Zino Davidoff de oudste zoon richtte zich al snel op tabak, in de jaren twintig reisde hij af naar Cuba en Midden-Amerika waar hij veel leerde over tabak en sigaren. Naast de kennis ontwikkelde hij waardevolle contacten met tabakstelers. In 1930 nam Zino Davidoff de tabakswinkel van zijn vader over en bracht een exclusief assortiment sigaren op de markt met hoge kwaliteit.

In het jaar 1948 kwam hij pas echt in de spotlights te staan doordat hij de sigaren de namen van Franse wijnen gaf zoals Latour, Margaux en Haut-Brion. Ruim elf jaar later werd er een contract getekend met Fidel Castro, hij had het recht om drie miljoen sigaren te verkopen. Dit contract werd in het jaar 1988 weer verbroken doordat de Cubanen meer aandacht schonken aan extra buitenlandse inkomsten dan kwaliteit. Toch bleven de Cubanen sigaren verkopen onder de beroemde naam Davidoff tot 1991. Zino Davidoff fuseerde in het jaar 1970 met Oettinger, genaamd Oettinger Davidoff Group. Toch werden de Davidoff sigaren het meest verkocht.

Davidoff sigaren

Noblego heeft een onwijs groot assortiment aan Davidoff sigaren. De Davidoff sigaren zijn verkrijgbaar in acht diverse series met uitzondering van de Limited Editions en pakketen. De achter series Davidoff sigaren die Noblego aanbiedt zin:Davidoff sigaar

 

  • Davidoff Anniversario
  • Davidoff Classic
  • Davidoff Grand Cru
  • Davidoff Mille
  • Davidoff Special
  • Davidoff Special Figurados
  • Davidoff Millennium Blend
  • Davidoff Puro d’Oro

 

De Davidoff sigaren worden met veel ervaring gemaakt en behoren tot de bekendste en populairste sigaren uit de wereld. Davidoff sigaren wordt samengesteld met de beste tabaksoorten uit het Caribisch gebied, Indonesië en Brazilië.

Noblego verkoopt Davidoff Cigarillos

Davidoff sigaren doosNoblego verkoopt diverse soorten Davidoff sigaren. Van kleine sigaren tot aan verpakkingen van Cellophan kunt u terecht bij Noblego. Daarnaast kunt u zelf kiezen of u kiest voor kortere of langere sigaren, de Davidoff sigaren geven u een perfecte belevenis.

De eerste sigaren met aroma van Davidoff sigaren beloven u een speciale smaak. Kenmerkend aan deze soort sigaren zijn de exclusieve tabaksoorten, namelijk natuurlijk tabak, gearomatiseerde tabak en Java bindmiddel. Deze sigaren worden afgemaakt met verfijnde Sumatra dekbladen. Deze unieke samenstelling geeft de Davidoff sigaren een lichte, soepele en zoete smaak met een aroma van vanille en zoethout. Ook komen de smaken van bessen en honing terug.