Warning: Creating default object from empty value in /www/htdocs/w00ea4b7/noblego.be/wp-content/themes/reportage/functions/admin-hooks.php on line 165

De langlopende traditie van Dannemann cigarillos

dannemann_speciale_brasilDannemann staat al bijna anderhalve eeuw bekend om zijn onovertrefbare sigaren en cigarillos. Voor het begin en de oorsprong van het merk moeten we ver terug in de tijd, naar het jaar 1872 om precies te zijn. Dit is het jaar dat de in Bremen geboren ondernemer Geraldo Dannemann op 21-jarige leeftijd emigreerde naar Brazilië. Slechts een jaar later opende hij zijn eerste sigarenfabriek in São Félix. In deze plaats zag hij meteen potentie voor een succesvolle sigaarfabriek. Door de ervaring in de sigaarwereld die hij in zijn jeugd heeft opgedaan was dat eenvoudig vast te stellen.

Dannemann begon met zes medewerkers, die allen hielpen bij het groeien, het vervaardigen en het exporteren van de tabak naar Europa. Het bedrijf groeide snel. Rond 1910 werkten er ongeveer 4000 medewerkers op zeven fabriekslocaties! Hiermee was Dannemann een van de belangrijkste ondernemers in de Braziliaanse provincie Bahia. Nu is het merk een van de meest toonaangevende in Europa en tevens marktleider in Duitsland en andere Europese landen. Daarnaast worden de cigarillos en sigaren in meer dan zestig landen wereldwijd verkocht.

Toewijding = kwaliteit

dannemann_moods_tubosDannemann cigarillos en sigaren staan voor toewijding en compromisloze kwaliteit. Het merk hecht veel waarde aan de ervaring en de innovatieve vaardigheden die de medewerkers meebrengen. Dit doen ze bij het gehele proces van het vervaardigen van de cigarillos en sigaren. Het geheel wordt treffend samengevat in de slogan die Dannemann hanteert: ‘’From seed to smoke.’’ Met alle zorg wordt de tabak gezaaid, geoogst, gedroogd en vervaardigd. Het resultaat: een uitmuntende cigarillo of sigaar, waar de liefhebber in alle rust van kan genieten.

Dannemann cigarillos wereldwijd geliefd

dannemann_speciale_sumatraDannemann heeft wereldwijd naam en faam gemaakt met haar cigarillos. Een van de paradepaartjes van het merk is de Dannemann-Moods-collectie. Deze cigarillos behoren over de hele wereld tot de meest geliefden op de markt. De collectie wordt in verschillende smaken aangeboden, namelijk: Moods, Moods filter, Moods Golden Taste, Mini Moods en Moods Silver. Allen zijn beschikbaar in verpakkingen van 5, 10, 12 en 20 stuks. Andere populaire Dannemann cigarillos zijn o.a. de Lonja Brasil, Speciale Sumatra en de Mini Con Filtro. De cigarillos zijn ideaal voor het korte rookgenot. De rooktijden van de meeste cigarillos bedragen zo tussen de 10 en 20 minuten. Uiteraard zijn deze en meer Dannemann cigarillos en sigaren te verkrijgen op Noblego.be!